Contracten 2022

Ook dit jaar hebben de diverse zorgverzekeraars weer nieuwe contracten aan de fysiotherapeuten aangeboden. Net als andere jaren zijn dit contracten met regelmatig absurde eisen tegen forse onderbetaling. Eisen die veelal niet de daadwerkelijke kwaliteit meten maar wel als afrekenmaat ingezet worden.

Dit betekent voor ons dat wij in 2021 en 2022 geen contract meer aangaan met Menzis/ Anderzorg ,de CZ- groep ( CZ, Ohra, Nationale Nederlanden en Just), Zorg en Zekerheid, ASR , Ditzo en de Amersfoortse.

U kunt gewoon bij ons terecht voor fysiotherapeutische behandeling. U krijgt  na afloop van de behandeling zelf de nota. Afhankelijk van uw verzekering krijgt u het hele bedrag of een deel vergoed. U kunt dus gewoon bij ons terecht voor fysiotherapeutische behandeling.

Het kan zinnig zijn om in deze overstapweken goed naar uw polis te kijken. Heeft u een restitutiepolis dan krijgt u meestal het hele bedrag vergoed. Heeft u een naturapolis moet u een deel bij betalen.
Het lijkt er ook op dat er elk jaar minder behandelingen vergoed worden in uw pakket. De polissen worden steeds meer uitgekleed. Let hier goed op.

Opzeggen van uw huidige verzekering kan tot 31 december 2021.

Wij hebben wel contracten met de Achmea/ Zilverenkruis groep ( + sublabels), VGZ/ Unive groep
(+ sublabels), ONVZ (+ sublabels) en DSW (+sublabels).

Hieronder hebben we voor u een overzicht gemaakt van de beste polissen voor vergoeding van fysiotherapie, deze zijn geselecteerd op basis van de volgende criteria:
-Geen medische selectie of gezondheidsvragen
-Vrije keuze van zorgverlener
Heeft u vragen over deze lastige materie of wilt u advies over een andere verzekering, dan kunt u ons bellen of mailen. Wij proberen u ook daarmee te helpen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *